Home Sport Nogomet “Thierry, dolazim po tebe” – upozorava De Bruyne upozoravajući kralja Henryja za...

“Thierry, dolazim po tebe” – upozorava De Bruyne upozoravajući kralja Henryja za pomoć u Premijer ligi

Plejmejker Manchester Cityja Kevin De Bruyne želi popraviti francuski premijer Premier ligu rekordnih rezultata ako se sezona nastavi.

Kevin De Bruyne rekao je Thierryju Henryju da puca na svoje rekorde u Premier ligi.

Veznjak Manchester Cityja ove je sezone postigao nevjerojatnih 16 golova u prvenstvu Engleske prije nego što je kampanja postavljena na stanku zbog epidemije koronavirusa prošlog mjeseca.

Belgijski internacionalac postigao je 18 tijekom sezone 2016-17, a u intervjuu za podcast “The Athletic’s Ornstein & Chapman” našalio se da ga već ovog puta ne smeta – referirajući se na cilj Raheema Sterlinga u pobjedi od 3-0 prosinca na Arsenal koji je ustupio ljubaznost svog blago nagnutog križa.

Henry je skupio nevjerojatnih 20 asistencija za Arsenal u kampanji 2002-03. De Bruyne je blisko surađivao s francuskim sjajnim kada je služio kao pomoćnik belgijskom šefu Robertu Martinezu.
“Da budem iskren, osjećam se kao da imam 17 godina. Znam da su mi ga uzeli u Arsenalu”, nasmijala se gradska zvijezda.

“Ne znam zašto su to učinili, još uvijek ne razumijem.

“Uvijek sam se šalio s Henryjem u reprezentaciji, čak i na svjedočenju Vincenta Kompanyja ove godine. Vidio sam ga i rekao:” Dolazim po tebe ove godine “.

“Imati 16 asistencija je stvarno lijepo i stvarno dobro govori za kreativnog igrača. Ali ako se to ne dogodi, i dalje nastavljamo.

“Kad nešto dobijete [zapis], ispunjava vas ponosom jer sam to imao u Njemačkoj i lijepo je vidjeti da ste oborili neke rekorde.”