Home Vijesti BiH OTKRIVENI NAJNOVIJI DETALJI: MLADIĆ KOJI JE UHAPŠEN U BANJOJ LUCI VEĆ OSUĐEN...

OTKRIVENI NAJNOVIJI DETALJI: MLADIĆ KOJI JE UHAPŠEN U BANJOJ LUCI VEĆ OSUĐEN NA 15 GODINA ROBIJE ZBOG STRAVIČNOG ZLOČINA

Kako je potvrđeno “Nezavisnim novinama”, prema presudi, njegova žrtva je Novosađanin, navijač Vojvodine Milan Pribaković (29), a koji je ranjen u diskoteci “The End” 2017. godine, nakon čega je preminuo.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci je objavljeno da je Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio presudu Višeg suda, kojom je odbjegli Stefanović osuđen na objedinjenu kaznu od 15 godina. Stefanović je, kako se dodaje, osuđen u odsustvu, jer je od 2017. u bjekstvu. Pribaković je bitku za život izgubio u oktobru 2017. godine. Usljed ranjavanja iskrvario je nasrmt.

Stefanović je, prema dostupnim informacijama, potom pobjegao u društvu svog prijatelja koji je isti dan uhapšen, dok se on više od tri godine bio u bjekstvu. Mediji su za Stefanovića, podsjetimo, ranije pisali da je za njim raspisana i potraga zbog izdržavanja zatvorske kazne zbog nelegalnog oružja, za šta je osuđen na godinu i po dana.

Pored toga, kako se dodaje, poznat je i po iznudama, narkoticima i raznim drugim krivičnim djelima.

Policija je jučer u Banjoj Luci, u sklopu akcije “Logan”, uhapsila Stefanovića, za kojim je raspisana Međunarodna Interpolova potjernica zbog teškog ubistva, te trojicu Banjalučana, a u sklopu pretresa pronađeni su i oduzeti kokain i marihuana, kao i oko 10.500 KM.

(Izvor: Hayat.ba)