Home Vijesti BiH METEOROPATE ĆE IMATI GLAVOBOLJE: POGLEDAJTE KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE NAREDNIH DANA

METEOROPATE ĆE IMATI GLAVOBOLJE: POGLEDAJTE KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE NAREDNIH DANA

Nešto manje oblačnosti uglavnom u sjeveroistočnim područjima. Tokom dana, kiša se očekuje u Hercegovini i jugozapadnoj Bosni. Tokom noći na nedjelju širom zemlje će biti padavina. Vjetar umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Povremeno jaki udari juga su mogući na području Hercegovine, zapadne i jugozapadne Bosne. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 4, a na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom noći se očekuje i kiša. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna oko 7 stupnjeva.

03.01.2021 (Nedjelja)., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, u Hercegovine sa slabijom kišom. U Bosni povremeno slabije padavine. Na planinama će padati i snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 9, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.

04.01.2021 (Ponedjeljak)., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno. Lokalno može padati slaba kiša. Na planinama i slab snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva.

05.01.2021 (Utorak)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, kiša se očekuje u južnim i jugozapadnim dijelovima. Do kraja dana, padavine se očekuju i u ostatku zemlje. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva.

(Izvor: Hayat.ba)