Home Vijesti BiH KAO DA NIJE JANUAR: EVO KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE NAREDNIH DANA

KAO DA NIJE JANUAR: EVO KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE NAREDNIH DANA

U jutarnjim satima po kotlinama Bosne magla. Porast naoblake prema kraju dana i u večernjim satima, u Hercegovini, na zapadu i sjeverozapadu Bosne praćen kišom. U višim područjima je moguć snijeg. Vjetar slab do umjeren istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -2 do 3, na jugu od 4 do 8, a dnevna od 4 do 10, na jugu do 13 °C.

U Sarajevu umjereno oblačno. Porast naoblake krajam dana. U večernjim satima lokalno je moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura oko 0, dnevna oko 7 °C.

U srijedu 06.01.2021., pretežno oblačno vrijeme sa kišom u većem dijelu naše zemlje. Na planinama sa snijegom. Poslije podne u većem dijelu Bosne prestanak padavine. Vjetar u Bosni slab do umjeren, a u Hercegovini umjeren do jak južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu do 8, a dnevna od 2 do 8, na jugu od 7 do 12 °C.

U četvrtak 07.01.2021., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i na istoku Bosne. U višim područjima istočne Bosne slab snijeg. Jutarnja temperatura od -5 do 1, na jugu od 2 do 6, a dnevna od 2 do 7, na jugu do 11 °C.

U petak 08.01.2021., pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu Bosne povremeno je moguć slab snijeg. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 6, a dnevna od -1 do 5, na jugu do 9 °C.

(Izvor: Hayat.ba)